Chinees sterrenbeeld draak

Chinees sterrenbeeld Draak

Mensen die zijn geboren in het Chinese sterrenbeeld draak zijn intelligent, moedig en emotioneel. Ze zitten vol energie en zijn geboren leiders. Hoewel een draak vaak ongeduldig en eigenwijs is, is hij ook betrouwbaar en eerlijk. Draken zijn perfectionisten, en die perfectie verwachten ze ook van andere mensen.

Een draak als partner

Een partner van iemand die is geboren onder het Chinese sterrenbeeld draak heeft het niet makkelijk. Hij slaat graag zijn vleugels uit. Als u hem tegenhoudt, wordt hij diep ongelukkig. Als u hem zijn gang laat gaan, zal hij u daarvoor eeuwig dankbaar zijn.Goede levenspartners voor iemand met het Chinees sterrenbeeld draak zijn mensen onder het teken rat, haan en slang. Met apen kunnen ze minder goed overweg.

De draak en geld

Mensen met het Chinese sterrenbeeld draak kunnen niet goed zuinig zijn. Maar dat is ook niet nodig, want door goede ideeën en hard werken heeft een draak makkelijk geld verdiend.

Heeft u hulp nodig, of wilt u meer wilt weten over het Chinees sterrenbeeld draak, belt u dan met onze spirituele hulplijn. Onze gediplomeerde astrologen helpen u graag.

meer Mediums

Verwante artikelen

Andere artikelen

Laatste reacties